Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Top 20 Szabály, amit, ha betartasz álomnő leszel !

 

pasi-20r-f3zsacsokorral.jpg

Tudom, hogy nagyon kemény és sok erőfeszítést igényel, az alábbi szabályok betartása! Nekem sem volt könnyű rászokni ezekre, de mikor kipróbáltam egyet és láttam, hogy működik, már megérte, mert láttam az eredményt! Sok sikert és persze nagyon sok kitartást kívánok hozzá !

 

 • Féltékenység  - Akár mennyire is fáj, tartsd magadban, és ne mond el neki, ne mutasd ki, mert előbb vagy utóbb ő ezzel vissza fog élni, és direkt fog olyan helyzeteket kialakítani, hogy féltékeny legyél. Egyébként a pasik 80 % nem szereti a túlzottan féltékeny nőket!
 • Titokzatosság - Nem kell mindent elmondani neki ! Pl: elmész a barátnőkkel valahova és megkérdezi, hogy merre mentek ? A válasz nem tudom.... Hidd el, hogy elkezd gondolkodni és féltékeny lesz ! Ezért inkább szívesebben fog veled lenni, mint a haverjaival !  
 • Játékosság - Valami bánt ? És a kérdésedre választ szeretnél kapni ? Eszedbe ne jusson egyből lerohanni, mert így csak magad alatt vágod a fát! Játékosan kell feltenni, minden ilyen jellegű kérdést! Hidd el, sokkal nyitottabb lesz feléd, mint ha ajtóstól rontanál rá!
 • Szemkontaktus - Ne kerüld a szemkontaktust! Nézz bátran a szemébe, legyen szó első randiról vagy már régebbi kapcsolatról! Ha a szemébe nézve mondod el a problémáidat, vagy segítséget akarsz kérni akkor sokkal kedvesebb és segítőkészebb lesz, mivel látja rajtad, hogy érdeklődsz iránta és őszinte vagy!
 • Beszélgetés - Ne csak magadról beszélj, illetve mesélj, hagyd, hogy ő is kibontakozzon és elmodja, hogy mi a problémája, mi volt ma a munkahelyén stb. Egy pasi sokkal többre értékel egy olyan nőt, aki foglalkozik vele és úgymond a barátja is egyben nem csak a barátnője! Utálják a pasik a csak magammal foglalkozok fílingű lányokat!
 • Ex pasik -  Sose hozd szóba a volt párodat! Főleg ne az első randi alkalmával, hiszen akkor azt fogja hinni a kiszemelt, hogy te még nem tetted magad túl rajta! Egy kapcsolatban sem szeretik azt sem a férfiak sem a nők, ha a régi kedvesükkel példálóznak, hogy ő ilyen volt te meg ilyen vagy !
 • Szex - 10x nagyobb esélyed van egy pasinál, ha nem adod, oda magad már az első napon! Mert akkor sajnos hiába vagy egy bombázó, tovább fog állni, mert ha neki megáltál egy nap alatt, akkor azt fogja gondolni, hogy másnak is megálsz majd ő mellette ilyen könnyen !
 • Kiabálás - 100 %-osan mellőzd!!! Tudod mit érsz el vele ? Más csajnál fogja keresni azt, amit benned nem talált meg! A veszekedéssel és vitatkozással gyönyörűen TE fogod saját magadtól elkergetni! Mellőzd inkább! Üllj le mellé és beszélgetve oldjátok meg a problémákat! Sokkal jobban vevő lesz rá !
 • Kedvesség - Egy pasi se szereti a mogorva nőket ! Mindig mit hallok ? Azért tetszik, mert olyan kedves, mosolygós és aranyos ! Vedd fel te is ezt a 3 dolgot és hidd el nyert ügyed lesz!
 • Póráz - Ismered azt a mondást, hogy "minnél jobban tiltják, annál jobban csinálják ? Nos, a pasik is, igen ilyen elv alapján működnek. Minnél hosszabb pórázon van egy pasi, annál jobban fog ragaszkodni a barátnőjéhez! Miért ? A válasz itt van : ha egy csaj egy pasit elküld bulizni, az már furcsa, mert az átlagos csajok nem szoktak ilyet csinálni! Ez feltűnik a pasiknak h nah ez tuti találkozni akar valakivel itt valami más pasi van a dologban és hipp hopp nem megy el bulizni ! :) Amiatt mert félt, nehogy azalatt az idő alatt te más pasival enyelegjél vagy találkozzál valahol! Eged csak el bulizni, hidd el nem jut messzire ! :)
 • Skatulya - Ha skatulyába akarod zárni, azzal több kárt csinálsz, mint hasznot ! Ettől csak megijed és elkezd félni és elméleteket gyártani, hogy te le akarod őt kötni, azaz nincs többé kocsma haverok buli stb.. és előbb vagy utóbb ott fog hagyni emiatt! Szóval ezzel ha jót akarsz magadna nem is próbálkozol!
 • Ellenőrizgetés - Ne ellenőrizd a telefonját, e-mailjeit az az ő magánszférája! Más sem szereti, ha a cuccai között turkálnak! A pasik ezt meg különösen utálják!
 • Viccek - Ha viccnek szánt valamit akkor fogd fel te is viccnek és nevess rajta ! Sőt amit még jobba szeretnek, ha egy csaj visszakötekedik! Ha nem nevetsz rajta csak leoltod, azzal azt éred el, hogy azt fogja mondani, hogy unalmas vagy egy olyan csaj, aki még a viccet sem érti!
 • Barátok - Hagyd magára a barátokkal, neked is jól szokott esni, ha egy nap mondjuk csajos est van és kitárgyaltok mindent! Neki is ilyen jól esne ha a haverjaival sörözhetne egyet !
 • Szabadság - Adj neki szabad teret. A túlzott együttlét csak megrontja a kapcsolatot, hiszen így csak egymásra fogtok unni!
 • "Leszarom üzemmód " - Nem kell folyton neked bújni, puszilgatni,rámászni ! Igen is kapcsold be a leszarom üzemmódot és tessék láss csodát jönni fog magától és ölel és puszil, ami minden csaj álma !
 •   Kiskapuk - Ha valamit mondani vagy kérdezni akarsz tőle, akkor ne keress kiskapukat, hogy majd a barátnőmmel megkérdeztetem avgy szólok a haverjának stb! Ebből botrányos veszekedések lesznek, ha megtudja, hogy úgymond intézkedtél a háta mögött! Ezt is nagyon nagyon utálják!
 • Idegesítés- Ha 1x azt mondja, hogy hagyd abba, akkor tényleg hagyd abba, mert magad alatt vágod a fát! Inkább menj el egy barátnődhöz és ott vergődd ki magad, ott nyávoghatsz, hisztizhetsz! De előtte sose!
 • Tv - Ha más csatornát akar nézni a tv-ben, mint te akkor csak 1x mond azt neki, hogy nem nézünk valami mást ? Ha a válasz eléggé erősen az lesz, hogy nem akkor keress valami elfoglaltságot magadnak, hidd el ez hihetetlen, de akkor azt fogja mondani, hogy mi történt veled ? És a végén még átkapcsolja arra, amit te szeretnél nézni !

 

 

 
 

 

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 21538
Hónap: 79
Nap: 2